Södra Drömstan

Nu startar uthyrningen av de nybyggda lägenheterna i Södra Drömstan med inflyttning etappvis från 15 maj och framåt.

Kvarteret Södra Drömstan ligger ett stenkast från den gamla stadsdelen Drömstan i Lidköping. Här har vi byggt ett prisvärt boende med hög standard. Vi erbjuder moderna, bekväma och funktionella hyreslägenheter med ljus och öppen planlösning. Flertalet har fina vyer ut över omgivningen. Här finns lägenheter för alla målgrupper: från barnfamiljer till seniorer och ensamhushåll. Att hyra sin bostad är dessutom både bekvämt och bekymmersfritt. Du slipper oroa dig för oförutsedda utgifter, och om något krånglar så tar vi hand om det. Kvarteret Södra Drömstan förvaltas av samma erfarna och tillmötesgående personal som "gamla" Drömstans lägenheter. Vi erbjuder god service och ett tryggt och trevligt boende i välskötta fastigheter!

Kvarteret Södra Drömstan består av fyra hus. De två lamellhusen är belägna längs Stenportsgatan och är uppförda i fyra våningar. Punkthusen är sex våningar och ligger in mot gården med adress Ekebladsgatan. Tillsammans är det totalt 120 lägenheter, 30 i varje hus. Samtliga hus har hiss.

Läs mer i vår DIGITALA BROSCHYR!

Genom att klicka på denna länk kommer du till en sida som vi kallar "BOSTADSVÄLJAREN" där det finns mer information om våra lägenheter. Bläddra mellan bilderna för att se husen ur olika vinklar och för muspekaren över husen för att se lägenhetsstorlekar och hyror. Genom att klicka på en viss lägenhet får man upp en skiss över planlösningen.

Vill du ansöka om att bo i våra lägenheter kan du fylla i en intresseanmälan på vårt kontor eller skriva ut och skicka den med post alternativt mejla in den till info@dromstan.se. Intresseanmälan samt uthyrningspolicy för lägenheterna i Södra Dromstan hittar du här.