1 rum

Alla hus inom området är 3-våningshus med källare. Källarvåningen kan nås dels från trapphusen, dels direkt utifrån genom trappor på gavlarna. Byggnaderna är orienterade med den ena fasaden met en lugn och avskiljd gård i soligt väderstreck. Det är mot denna balkongerna vetter. Den andra sidan riktar sig mot en mer aktiv gård med entréer och närlekplatser.

1 rum och kök - 47 m²

Rummet har plats för både en stor sittgrupp och en kombinerad mat-/arbetsplats om du inte väljer att enbart använda den ljusa och rymliga matplatsen i köket.

Lägenheten har en stor tambur med fyra garderober som kan rymma mycket mer än kläder.

1 rum och kök - 51,5 m²

Rummet har plats för både en stor sittgrupp och en kombinerad mat-/arbetsplats om du inte väljer att enbart använda den ljusa och rymliga matplatsen i köket.

Lägenheten har en stor tambur med en rymlig klädkammare.

1 rum och kök - 52 m²

Rummet är lätt att möblera. Det finns gott om plats för både sittgrupp/sovplats och en kombinerad mat-/arbetsplats om du inte väljer att utnyttja matplatsen i köket för detta ändamål.

Den är så stor att den rymmer, förutom en normal matplatsmöbel, även ett mindre arbetsbord som kan fungera som skriv- eller syplats. En annan möjlighet är att möblera matgruppen med en bäddbar kökssoffa tillsammans med bord och stolar för att skapa ytterligare en sovplats i lägenheten.

Från tamburen kan man se genom lägenheten åt båda håll. Detta gör att den upplevs ljus och rymlig. Härifrån når du klädkammaren och badrummet . Detta har plats för en egen tvättmaskin eller "tvättpelare" (kombinerad tvättmaskin och torktumlare).